Przepis i sposób przygotowania na: Grochówka
Kroki postępowania
na drugi dzień gotujemy 30 min.
![Krok 1 - Grochówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grochowka22-2.jpg)
![Krok 2 - Grochówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grochowka23-2.jpg)
![Krok 3 - Grochówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grochowka24-2.jpg)
![Krok 4 - Grochówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grochowka25-2.jpg)
![Krok 5 - Grochówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grochowka26-2.jpg)
groch | 300 g |
mięso wieprzowe | |
por | 1 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
ząbki czosnku | 4-5 szt |
cebula czerwona | 1/2 szt |
woda | 2 l |
sól do smaku | 1 łyżeczki |
pieprz | 1 szczypta |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
smalec | 2 łyżki |
mąka | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: