Przepis i sposób przygotowania na: Gruzińskie pierożki po polsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gruzińskie pierożki po polsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gruzinskie-pierozki-po-polsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Gruzińskie pierożki po polsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gruzinskie-pierozki-po-polsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Gruzińskie pierożki po polsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gruzinskie-pierozki-po-polsku3-2.jpg)
mąka pszenna | 30 dag |
jajko | 1 szt |
woda | 0,5 szklanki |
sól | szczypta |
mięso mielone indycze | 250 g |
cebula | 1 szt |
bulion drobiowy | 0,5 szklanki |
natka pietruszki | pęczek |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: