Składniki:
serca wieprzowe | 3 |
suszonych grzybów ( różne ) | 1 szk |
cebula | 1 |
ząbki czosnku | 2 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziarna ziela angielskiego | 2 |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
mąki | 2 łyżki |
bulion | 600 ml |
serca wieprzowe | 3 |
suszonych grzybów ( różne ) | 1 szk |
cebula | 1 |
ząbki czosnku | 2 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziarna ziela angielskiego | 2 |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
mąki | 2 łyżki |
bulion | 600 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: