Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
cebula biała | 1/2 szt |
sól | do samku |
pieprz mielony | do smaku |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
olej | do smażenia |
jaja | 1 szt |
Panierka: | 1 szkl |
gałka muszkatołowa | do smaku |
grzyby leśne | 20 świeże |
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
cebula biała | 1/2 szt |
sól | do samku |
pieprz mielony | do smaku |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
olej | do smażenia |
jaja | 1 szt |
Panierka: | 1 szkl |
gałka muszkatołowa | do smaku |
grzyby leśne | 20 świeże |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: