Przepis i sposób przygotowania na: gulasz
Kroki postępowania
![Krok 1 - gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz67-2.jpg)
![Krok 2 - gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz68-2.jpg)
![Krok 3 - gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz66-2.jpg)
mięso wieprzowe bez kości | 1/4 kilo |
marchewka | 1 szt. |
cebula | 1 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
masło | |
seler | 1/4 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
kulki pieprzu | 3 szt. |
sól | |
bulion wieprzowy | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: