Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz bez mięsa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz bez mięsa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-bez-miesa1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz bez mięsa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-bez-miesa2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz bez mięsa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-bez-miesa3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz bez mięsa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-bez-miesa4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz bez mięsa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-bez-miesa5-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz bez mięsa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-bez-miesa6-2.jpg)
![Krok 7 - Gulasz bez mięsa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-bez-miesa7-2.jpg)
![Krok 8 - Gulasz bez mięsa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-bez-miesa8-2.jpg)
ciecierzyca | 40 dag |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 2-3 szt |
papryka | 3 szt |
papryczka chili | 1 łyżka |
pomidorki koktajlowe | 9 szt |
cukinia | 1 szt |
przecier pomidorowy | 1-2 łyżki |
bulion | 1/2 szkl |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: