Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz marynowany w jogurcie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz marynowany w jogurcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-marynowany-w-jogurcie1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz marynowany w jogurcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-marynowany-w-jogurcie2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz marynowany w jogurcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-marynowany-w-jogurcie3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz marynowany w jogurcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-marynowany-w-jogurcie0-2.jpg)
szynka wieprzowa | 1/2 kg |
jogurt naturalny | 5 łyżek |
sól do smaku | |
chili | 1 szczypta |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżki |
olej do smażenia | |
cebula | 1 duża sztuka |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
mąka | 1-2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: