Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz orientalny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz orientalny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-orientalny8-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz orientalny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-orientalny9-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz orientalny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-orientalny10-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz orientalny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-orientalny11-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz orientalny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-orientalny12-2.jpg)
wieprzowina | 1/2 kg |
przecier pomidorowy | 1/2 szkl |
woda | 1 szkl |
śmietana 30% | 1/2 szkl |
czosnek | 3-4 ząbki |
cebula | 1 szt |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
mąka | 1/2 łyzki |
olej | 2 łyżki |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: