Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz paprykowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz paprykowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-paprykowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz paprykowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-paprykowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz paprykowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-paprykowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz paprykowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-paprykowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz paprykowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-paprykowy5-2.jpg)
wołowina | 300 gram |
cebula biała | 1 sztuka |
pieczareki całe | 150 gram |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
papryka zielona | 1 sztuka |
pomidory | 1 puszka |
oliwa | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 ziarenka |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: