Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz paprykowy z indykiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz paprykowy z indykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-paprykowy-z-indykiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz paprykowy z indykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-paprykowy-z-indykiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz paprykowy z indykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-paprykowy-z-indykiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz paprykowy z indykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-paprykowy-z-indykiem4-2.jpg)
mięso gulaszowe z indyka | 50 dag |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
papryka zielona | 1 szt |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 15 dag |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1/2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 4 ziarna |
kminek | 2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 2 łyżeczki |
przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżki |
majeranek | |
sól | |
pieprz | |
mąka | |
masło | 1,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: