Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz węgierski
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz węgierski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski38-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz węgierski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski39-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz węgierski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski40-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz węgierski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski37-2.jpg)
wołowina | 1 kg |
cebula | 2 szt |
papryka | 2 szt |
pomidory krojone z puszki | 2 puszki |
ziemniaki | 5 szt |
zacierki | 100 g |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
przyprawa uniwersalna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: