Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wielkanocny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz wielkanocny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wielkanocny1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz wielkanocny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wielkanocny2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz wielkanocny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wielkanocny3-2.jpg)
wątróbka drobiowa | 30 dag |
cebula | 1 duża |
pieczarki | 15 dag |
koncentrat pomidorowy | 1/2 słoika małego |
sos sojowy | 1/2 łyżeczki |
natka pietruszki | |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
masło roślinne | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: