Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowo - warzywny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz wieprzowo - warzywny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowo-warzywny1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz wieprzowo - warzywny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowo-warzywny2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz wieprzowo - warzywny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowo-warzywny3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz wieprzowo - warzywny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowo-warzywny4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz wieprzowo - warzywny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowo-warzywny5-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 70-80 dag |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
wino czerwone wytrawne | 3/4 szklanki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka zielona | 1/2 sztuki |
brokuły | kilka różyczek (mrożone) |
ogórki konserwowe | 2 sztuki |
majeranek | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól i pieprz | do samku |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4-5 sztuk |
mąka pszenna | 1,5 łyżki |
olej do smażenia | |
rozmaryn świeży | kilka gałązek |
bulion warzywny | 1 litr (z jednej kostki) |
pomidorki koktajlowe | kilka sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: