Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowy z bakłażanem
Kroki postępowania
Dodać posiekaną cebulę i czosnek, podsmażyć.
mięso wieprzowe bez kości | 60-70 dag |
bakłażan | 1 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 6-7 szt |
śmietana | 2 łyżki |
oliwa | 1 łyżka |
smalec | 2 łyżki |
przyprawy | 1 łyżeczka ( do gulaszu) |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: