Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wołowy z papryką i cukinią
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz wołowy z papryką i cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-papryka-i-cukinia1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz wołowy z papryką i cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-papryka-i-cukinia2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz wołowy z papryką i cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-papryka-i-cukinia0-2.jpg)
mięso wołowe(pręga) | 80 dkg |
papryka czerwona | 1 szt. |
cukinia | 1/2 szt. |
cebula | 1 szt. |
olej do smażenia | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: