Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z czarną fasolką
Kroki postępowania
Cebulę pokroić i podsmażyć na maśle. Dodać pokrojoną paprykę i wymieszać.
![Krok 1 - Gulasz z czarną fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-czarna-fasolka10-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z czarną fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-czarna-fasolka11-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z czarną fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-czarna-fasolka12-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z czarną fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-czarna-fasolka13-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz z czarną fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-czarna-fasolka14-2.jpg)
czarna fasolka | 1,5 szkl |
kiełbasa podwawelska | 25 dag |
przecier pomidorowy | 0,5 szkl |
papryka czerwona | 1 szt |
podgardle wędzone | 15 dag |
chili | do smaku |
sól i pieprz | do smaku |
bazylia | do smaku |
bulion warzywny | 350 ml |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
cebula czerwona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: