Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z dodatkiem grzybów
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z dodatkiem grzybów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-dodatkiem-grzybow1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z dodatkiem grzybów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-dodatkiem-grzybow2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z dodatkiem grzybów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-dodatkiem-grzybow3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z dodatkiem grzybów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-dodatkiem-grzybow4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz z dodatkiem grzybów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-dodatkiem-grzybow5-2.jpg)
grzyby suszone | 20 gram |
łopatka wieprzowa | 400 gram |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
oliwa | 4 łyżki |
cebula | 1 duża |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 4 kulki |
bulion | 3/4 szklanki |
ogórki konserwowe | 2 |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: