Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z dziczyzny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z dziczyzny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-dziczyzny1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z dziczyzny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-dziczyzny2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z dziczyzny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-dziczyzny3-2.jpg)
SMACZNEGO !
![Krok 4 - Gulasz z dziczyzny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-dziczyzny4-2.jpg)
mięso gulaszowe z jelenia | 200 g |
mięso gulaszowe z dzika | 200 g |
Owoc jałowca cały Prymat | 6 ziaren |
Rozmaryn suszony Prymat | 2 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
śliwowica | 50 ml |
masło | 1 łyżka |
cebula | 1 |
marchew | 1 |
pietruszka | 1 |
seler | 1/4 |
grzyby suszone | garść |
bulion warzywny | 400 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: