Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z kurkami Eli
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z kurkami Eli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-kurkami-eli1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z kurkami Eli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-kurkami-eli2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z kurkami Eli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-kurkami-eli3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z kurkami Eli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-kurkami-eli0-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 1.2 kg |
sos sojowy | 5 łyżka |
olej | 6 łyżka |
ocet jabłkowy | 2 łyżka |
kurki | 500 g |
masło klarowane | 3 łyżka |
cebula | 3 szt |
kostka mięsna | 1 szt |
mąka pszenna | 2 łyżka |
makaron świderki tri kolor | 500 g |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: