Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-pieczarkami5-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-pieczarkami6-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-pieczarkami7-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-pieczarkami8-2.jpg)
mięso wieprzowe | 40 dkg |
olej do smażenia | |
cebula | 2 szt |
czosnek | 3 ząbki |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
pieczarki | 30 dkg |
śmietana 30% | 100 ml |
Bulion grzybowy | 1/2 litra |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: