Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z pieczarkami i papryką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z pieczarkami i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-pieczarkami-i-papryka22-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z pieczarkami i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-pieczarkami-i-papryka23-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z pieczarkami i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-pieczarkami-i-papryka24-2.jpg)
cebula | 2 sztuki |
mięso wieprzowe | 1,5 kg |
pieczarki | 70 dag |
papryka marynowana | 1 słoiczek |
Kucharek przyprawa do potraw | wg uznania |
sól | wg uznania |
pieprz | wg uznania |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | wg uznania |
woda | 1 l |
olej | 1/2 szklanki |
mąka | 2 łyżki |
margaryna | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: