Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z pulpecikami pod pierzynką z ciasta francuskiego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z pulpecikami pod pierzynką z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-pulpecikami-pod-pierzynka-z-ciasta-francuskiego1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z pulpecikami pod pierzynką z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-pulpecikami-pod-pierzynka-z-ciasta-francuskiego2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z pulpecikami pod pierzynką z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-pulpecikami-pod-pierzynka-z-ciasta-francuskiego3-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 op |
mięso mielone wieprzowe | 300 g |
papryka czerwona | 1 szt |
kalafior | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
Kminek mielony Prymat | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: