Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z serc indyczych
Kroki postępowania
![Krok 1 - gulasz z serc indyczych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-serc-indyczych1-2.jpg)
![Krok 2 - gulasz z serc indyczych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-serc-indyczych2-2.jpg)
![Krok 3 - gulasz z serc indyczych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-serc-indyczych3-2.jpg)
![Krok 4 - gulasz z serc indyczych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-serc-indyczych4-2.jpg)
![Krok 5 - gulasz z serc indyczych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-serc-indyczych5-2.jpg)
serca indyka | 1 kg |
cebula | 2 |
marchew | 2 |
pietruszka | 1 |
oliwa | 1 łyżka |
ziele angielskie | kilka |
Liść laurowy suszony Prymat | kilka |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
Przyprawa do flaków klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: