Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z wątróbki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-watrobki1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-watrobki2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-watrobki3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-watrobki4-2.jpg)
wątróbka drobiowa | 0,5 kg. |
boczek wędzony | 120 g. |
ogórek kiszony | 2 |
pieprz | szczypta |
bulion | 0,5 litra |
sól | szczypta |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 2 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: