Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 35: Wątróbka pieczona w boczku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia IV, odc. 35: Wątróbka pieczona w boczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-35-watrobka-pieczona-w-boczku1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia IV, odc. 35: Wątróbka pieczona w boczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-35-watrobka-pieczona-w-boczku2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia IV, odc. 35: Wątróbka pieczona w boczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-35-watrobka-pieczona-w-boczku3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia IV, odc. 35: Wątróbka pieczona w boczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-35-watrobka-pieczona-w-boczku4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia IV, odc. 35: Wątróbka pieczona w boczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-35-watrobka-pieczona-w-boczku5-2.jpg)
wątróbka drobiowa | 500 g |
śliwki suszone | 250 g |
boczek wędzony | 300 g (plastry) |
cydr | 3/4 szklanki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
majeranek | |
cebula czerwona | 1 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
jabłka | 2 szt. |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: