Przepis i sposób przygotowania na: Imbirowe naleśniki na kwaśnym mleku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Imbirowe naleśniki na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/imbirowe-nalesniki-na-kwasnym-mleku1-2.jpg)
![Krok 2 - Imbirowe naleśniki na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/imbirowe-nalesniki-na-kwasnym-mleku2-2.jpg)
![Krok 3 - Imbirowe naleśniki na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/imbirowe-nalesniki-na-kwasnym-mleku3-2.jpg)
![Krok 4 - Imbirowe naleśniki na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/imbirowe-nalesniki-na-kwasnym-mleku0-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
kwaśne mleko | 1,5 szklanki |
woda | 1-1,5 szklanki |
sól | do smaku |
proszek do pieczenia | 1/3 łyżeczki |
olej do smażenia | 0,5 szklanki |
imbir świeży | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: