Przepis i sposób przygotowania na: Indycze mielone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Indycze mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycze-mielone6-2.jpg)
![Krok 2 - Indycze mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycze-mielone5-2.jpg)
![Krok 3 - Indycze mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycze-mielone4-2.jpg)
![Krok 4 - Indycze mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycze-mielone3-2.jpg)
![Krok 5 - Indycze mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycze-mielone2-2.jpg)
![Krok 6 - Indycze mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycze-mielone1-2.jpg)
![Krok 7 - Indycze mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycze-mielone0-2.jpg)
jajko | 2 sztuk |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
tymianek | |
cebula biała | 1 sztuka |
sól | |
pieprz | |
bułka czerstwa | 2 sztuki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
udziec z indyka | 300 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: