Przepis i sposób przygotowania na: Indyk duszony w sosie śmietanowo-pieczarkowym z koperkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Indyk duszony w sosie śmietanowo-pieczarkowym z koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-duszony-w-sosie-smietanowo-pieczarkowym-z-koperkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Indyk duszony w sosie śmietanowo-pieczarkowym z koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-duszony-w-sosie-smietanowo-pieczarkowym-z-koperkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Indyk duszony w sosie śmietanowo-pieczarkowym z koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-duszony-w-sosie-smietanowo-pieczarkowym-z-koperkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Indyk duszony w sosie śmietanowo-pieczarkowym z koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-duszony-w-sosie-smietanowo-pieczarkowym-z-koperkiem4-2.jpg)
filet z indyka | 80 dag |
pieczarki | 0,5 kg |
koperek | 1 pęczek |
cebula | 1 sztuka |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
woda | 0,4 l |
sól | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
olej do smażenia | |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: