Przepis i sposób przygotowania na: Indyk na zielonej łące
Kroki postępowania
![Krok 1 - Indyk na zielonej łące foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-na-zielonej-lace1-2.jpg)
![Krok 2 - Indyk na zielonej łące foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-na-zielonej-lace2-2.jpg)
![Krok 3 - Indyk na zielonej łące foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-na-zielonej-lace3-2.jpg)
![Krok 4 - Indyk na zielonej łące foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-na-zielonej-lace4-2.jpg)
![Krok 5 - Indyk na zielonej łące foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-na-zielonej-lace5-2.jpg)
fileta z indyka | 400 gramów |
szynka szwarcwaldzka | 12 plasterków |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
tymianek świeży | |
Rozmaryn suszony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
makaron pełnoziarnisty | 200 gramów |
bazylia świeża | 50 gramów |
czosnek | 1 ząbek |
orzechy nerkowca | 75 gramów |
migdały | 30 gramów |
ser żółty | 50 gramów |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
groszek zielony | 350 gramów |
śmietana 18% | 300 mililitrów |
oliwa | 70 mililitrów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: