Składniki:
musztarda | 2 łyżeczki |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
bazylia | 1 łyżeczka |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 szczypta |
pierś z indyka | 1/2 kg |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
musztarda | 2 łyżeczki |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
bazylia | 1 łyżeczka |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 szczypta |
pierś z indyka | 1/2 kg |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: