Przepis i sposób przygotowania na: Indyk w sosie orientalnym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Indyk w sosie orientalnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-w-sosie-orientalnym1-2.jpg)
![Krok 2 - Indyk w sosie orientalnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-w-sosie-orientalnym2-2.jpg)
![Krok 3 - Indyk w sosie orientalnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-w-sosie-orientalnym3-2.jpg)
![Krok 4 - Indyk w sosie orientalnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-w-sosie-orientalnym4-2.jpg)
pierś z indyka | 400 g |
seler naciowy | 2 łodygi |
pieczarki | 150 g |
pomidory suszone Smak | 5 płatów |
olej rzepakowy | |
bulion | 1 szklanka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
pasta curry | 1/2 łyżki, czerwonej |
mleko kokosowe | 1/2 puszki |
sos sojowy | 3 łyżki |
imbir | 2 cm kawałek |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: