Przepis i sposób przygotowania na: Indyk w sosie porowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Indyk w sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-w-sosie-porowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Indyk w sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-w-sosie-porowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Indyk w sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-w-sosie-porowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Indyk w sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-w-sosie-porowym0-2.jpg)
filet z indyka | 250 g |
parowki drobiowe | 180 g |
por (biała część) | 1 szt |
ryż basmati | 250 g |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 100 ml |
mąka | 3 łyżki |
sól | |
szałwia | |
rozmaryn |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: