Przepis i sposób przygotowania na: Indyk z porem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Indyk z porem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-z-porem3-2.jpg)
![Krok 2 - Indyk z porem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-z-porem2-2.jpg)
![Krok 3 - Indyk z porem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-z-porem1-2.jpg)
![Krok 4 - Indyk z porem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-z-porem0-2.jpg)
pierś z indyka | 0,5 kg |
por (biała część) | 1 duża sztuka |
czosnek | 3 duże ząbki |
olej do smażenia | |
Kolendra cała Prymat | 1/2 łyżeczki |
Musztarda kremska Prymat | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kurkuma mielona Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: