Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik161-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik162-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik163-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik164-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik165-2.jpg)
![Krok 6 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik166-2.jpg)
![Krok 7 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik167-2.jpg)
![Krok 8 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik168-2.jpg)
![Krok 9 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik169-2.jpg)
![Krok 10 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik160-2.jpg)
mąka | 3/4 szkl |
cukier | 1/2 szkl |
jaja | 4 |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Masa jabłeczna: | |
jabłka | 1,5 kg |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
galaretka cytrynowa | 1 |
smietana kremowa | 1/2 litra |
galaretka cytrynowa | |
wierzch | |
ananas | 1 puszka |
galaretka cytrynowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: