Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik71-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik72-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik73-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik74-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik75-2.jpg)
![Krok 6 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik76-2.jpg)
![Krok 7 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik77-2.jpg)
![Krok 8 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik78-2.jpg)
![Krok 9 - Jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik79-2.jpg)
mąka pszenna | 1,5 szkl |
jajko | 5 szt |
oliwa | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier | 1 szkl |
sól | 1 szczypta |
jabłka | 1,5 kg |
budyń śmietankowy | 2 opakowania |
cynamon Prymat | 1 szczypta |
śmietana 30% | 400 g |
cukier puder | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: