Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik- dla niezdecydowanych:)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych4-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych5-2.jpg)
![Krok 6 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych6-2.jpg)
![Krok 7 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych7-2.jpg)
![Krok 8 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych8-2.jpg)
![Krok 9 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych9-2.jpg)
![Krok 10 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych10-2.jpg)
![Krok 11 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych11-2.jpg)
![Krok 12 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych12-2.jpg)
![Krok 13 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych13-2.jpg)
![Krok 14 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych14-2.jpg)
![Krok 15 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych15-2.jpg)
Smacznego:)
![Krok 16 - Jabłecznik- dla niezdecydowanych:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-dla-niezdecydowanych16-2.jpg)
jaja | 3 sztuki |
mąka | 3 szkl |
margaryna | 1 kostka |
cukier | 3/4 szkl |
proszek do pieczenia |
jabłka | 1 kg |
cynamon Prymat | |
cukier waniliowy | |
budyń waniliowy | 1 szt |
mleko | |
dżem truskawkowy | 1 słoiczek |
kisiel truskawkowy | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: