Przepis i sposób przygotowania na: jabłecznik z budyniem i kruszonką
Kroki postępowania
![Krok 1 - jabłecznik z budyniem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-budyniem-i-kruszonka1-2.jpg)
![Krok 2 - jabłecznik z budyniem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-budyniem-i-kruszonka2-2.jpg)
![Krok 3 - jabłecznik z budyniem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-budyniem-i-kruszonka0-2.jpg)
mąka pszenna | 3,5 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
margaryna | 1 |
jajko | 2 |
cukier wanilowy | 1 opakowanie |
śmietana 12% | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do podsypania |
jabłka | 1 kg |
cynamon Prymat | 2 łyżeczki |
cukier puder | do dekoracji |
budyń waniliowy | 3 |
mleko | 1 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: