Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik z połówek
Kroki postępowania
Blaszka 20x30cm
![Krok 1 - Jabłecznik z połówek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-polowek1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłecznik z połówek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-polowek2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłecznik z połówek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-polowek3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłecznik z połówek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-polowek4-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłecznik z połówek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-polowek5-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 6 - Jabłecznik z połówek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-polowek6-2.jpg)
margaryna | 250 g |
mąka pszenna | 2,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
serek homogenizowany | 1 szt -200g |
jabłka | 5-6 średnie |
żółtko jajek | 1 szt |
cukier waniliowy | |
cukier puder | 1 łyżka |
powidła śliwkowe | |
cynamon Prymat |
cukier puder | 1 szkl |
śmietana 30% | 1.5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: