Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik ze skórką pomarańczową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłecznik ze skórką pomarańczową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-ze-skorka-pomaranczowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłecznik ze skórką pomarańczową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-ze-skorka-pomaranczowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłecznik ze skórką pomarańczową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-ze-skorka-pomaranczowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłecznik ze skórką pomarańczową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-ze-skorka-pomaranczowa0-2.jpg)
mąka tortowa | 3 szkl |
margaryna | 200 gram |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier | 150 gram |
żółtko jajek | 4 szt |
białko | 4 szt |
cukier | 150 gram |
skórka z pomarańczy lub limonki | 1 łyżka |
barwnik żólty | 1 łyżeczka |
konfitura | 500 z jabłek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: