Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka pieczone pod cytrynową bezą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłka pieczone pod cytrynową bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-pieczone-pod-cytrynowa-beza1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłka pieczone pod cytrynową bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-pieczone-pod-cytrynowa-beza2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłka pieczone pod cytrynową bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-pieczone-pod-cytrynowa-beza3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłka pieczone pod cytrynową bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-pieczone-pod-cytrynowa-beza4-2.jpg)
jabłko winne | 70 dag |
biszkopty podłużne | 100 g |
masło | 1 łyżka |
cukier | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
cynamon Prymat | szczypta |
białko | 3 sztuki |
cukier puder | 3 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: