Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka w biszkopcie
Kroki postępowania
Jabłka obrać, pokroić w grubszą kostkę, obtaczać w cukrze a następnie w zwykłej mące i odstawić.
![Krok 1 - Jabłka w biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-biszkopcie1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłka w biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-biszkopcie2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłka w biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-biszkopcie3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłka w biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-biszkopcie4-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłka w biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-biszkopcie5-2.jpg)
jabłka | 1 kg |
mąka tortowa | 1 1/2 szklanki |
cukier puder | 1 1/2 szklanki |
jaja | 5 szt |
masło | 13 dag |
mleko | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
aromat pomarańczowy | 1 szt |
tłuszcz do formy | |
wiórki kokosowe | do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: