Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka w cieście twarogowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłka w cieście twarogowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-ciescie-twarogowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłka w cieście twarogowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-ciescie-twarogowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłka w cieście twarogowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-ciescie-twarogowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłka w cieście twarogowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-ciescie-twarogowym4-2.jpg)
mąka pszenna | 2 1/2 szkl |
cukier puder | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
masło | 200 g |
twaróg zmielony | 150 g |
jajko | |
żółtko jajek | |
jabłka | ok 4 szt |
cukier puder | 1/2 szkl |
sok z czarnej porzeczki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: