Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka zapiekane z bakaliami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłka zapiekane z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-zapiekane-z-bakaliami1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłka zapiekane z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-zapiekane-z-bakaliami2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłka zapiekane z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-zapiekane-z-bakaliami3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłka zapiekane z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-zapiekane-z-bakaliami4-2.jpg)
jabłka | 4 szt |
orzechy włoskie | 1 łyżka |
orzechy włoskie | 1 łyżka |
orzechy pekan | 1 łyżka |
płatki migdałowe | 1 łyżka |
rodzynki | 1 łyżka |
żurawina | 1 łyżka |
miód płynny | |
przyprawa do deserów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: