Przepis i sposób przygotowania na: Jaglana kasza z mango i bazylią
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jaglana kasza z mango i bazylią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglana-kasza-z-mango-i-bazylia-1-2.jpg)
![Krok 2 - Jaglana kasza z mango i bazylią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglana-kasza-z-mango-i-bazylia-2-2.jpg)
![Krok 3 - Jaglana kasza z mango i bazylią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglana-kasza-z-mango-i-bazylia-3-2.jpg)
![Krok 4 - Jaglana kasza z mango i bazylią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglana-kasza-z-mango-i-bazylia-4-2.jpg)
![Krok 5 - Jaglana kasza z mango i bazylią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglana-kasza-z-mango-i-bazylia-5-2.jpg)
kasza jaglana | 100 g |
mango | 1/2 szt |
papryka zielona | 1/2 szt |
oliwki czarne | 10 szt |
oliwki zielone | 10-15 szt |
bazylia świeża | 10-20 listków |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
sok z cytryny | 1 lyżka |
oliwa | 2 łyżki |
woda | 1 litr |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: