Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane opieńkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jajka faszerowane opieńkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-opienkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Jajka faszerowane opieńkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-opienkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Jajka faszerowane opieńkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-opienkami3-2.jpg)
jajko | 6 szt |
grzyby leśne | 1 szklanka |
cebula biała | 1/2 szt |
czosnek | 1-2 ząbki |
szynka konserwowa | 5-6 plasterków |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
musztarda | 1-2 łyżki |
pietruszka zielona | 1-2 łyżki |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
papryka czerwona | 1/3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: