Składniki:
pieczaarki | 35 dag |
cebula | 1 szt |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
Szczypiorek cienki | do dekoracji |
sos chrzanowy | 1 szt |
olej do smażenia | 2 łyżki |
rzodkiewka | 5 szt |
jajko ugotowane na twardo | 10 szt |
pieczaarki | 35 dag |
cebula | 1 szt |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
Szczypiorek cienki | do dekoracji |
sos chrzanowy | 1 szt |
olej do smażenia | 2 łyżki |
rzodkiewka | 5 szt |
jajko ugotowane na twardo | 10 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: