Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pieczarkami

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 10 szt
pieczarki 20-30 dkg
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka ugotować na twardo, przestudzić, obrać, przekroić na połówki i delikatnie wyjąć żółtka. Pieczarki oczyścić i podgotować kilka minut w osolonej wodzie. Następnie bardzo drobno pokroić i wymieszać z rozgniecionymi żółtkami. Dodać majonez, przyprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać. Nakładać w miejsce żółtek.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza75 01.02.2014 16:05
fajny farsz :-)
ada.la 25.01.2014 11:45
takie też lubię
gibli 24.01.2014 08:44
fajne te jajeczka:)
Rafał10 14.01.2014 15:53
kiedyś takie jadłam i są na prawdę smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak