Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jajka faszerowane pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pieczarkami49-2.jpg)
![Krok 2 - Jajka faszerowane pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pieczarkami50-2.jpg)
![Krok 3 - Jajka faszerowane pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pieczarkami51-2.jpg)
![Krok 4 - Jajka faszerowane pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pieczarkami52-2.jpg)
![Krok 5 - Jajka faszerowane pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pieczarkami53-2.jpg)
jajka ugotowane na twardo | 7-8 sztuk |
pieczarki | 25 dag |
cebula | 1 mała |
natka pietruszki | 1 pęczek |
musztarda dijon | 1/4 łyżeczki |
majonez | 6-7 łyżek |
rzodkiewki | 3 sztuki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: