Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami i szczypiorkiem
Jajka faszerowane to prosta, klasyczna i smaczna przekąska na wiele okazji. Można przygotować ją na codzienne lub wielkanocne śniadanie, a także serwować na różnego rodzaju przyjęciach. Do farszu można użyć wiele różnych składników - pieczarki i szczypiorek to tylko jedna z wielu propozycji podania. Ważne, aby jajka faszerowane były też odpowiednio udekorowane - wtedy cieszą także oko.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jajka faszerowane pieczarkami i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pieczarkami-i-szczypiorkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Jajka faszerowane pieczarkami i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pieczarkami-i-szczypiorkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Jajka faszerowane pieczarkami i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pieczarkami-i-szczypiorkiem0-2.jpg)