Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane rzodkiewką i szczypiorkiem
Kroki postępowania
Następnie przekrawamy na pół i wyciągamy żółtka, które przekładamy na talerz.
![Krok 1 - Jajka faszerowane rzodkiewką i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-rzodkiewka-i-szczypiorkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Jajka faszerowane rzodkiewką i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-rzodkiewka-i-szczypiorkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Jajka faszerowane rzodkiewką i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-rzodkiewka-i-szczypiorkiem3-2.jpg)
Wszystko razem dokładnie mieszamy.
![Krok 4 - Jajka faszerowane rzodkiewką i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-rzodkiewka-i-szczypiorkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Jajka faszerowane rzodkiewką i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-rzodkiewka-i-szczypiorkiem5-2.jpg)
jajko | 6 |
rzodkiewki | 3-4 sztuki |
szczypiorek | pęczek |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
majonez | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: